Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slingrande



Det slingrande verket
med små taggar
Där finns det hopp
av kanske glädje och vishet

Men det onda av ilska av hot och objektiv
Sitter den där
med ej viljan
att släppa




Fri vers av amalia
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-03-18 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amalia