Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sten i min hand blir sand

stenen i min hand
blir sanden
liknar vatten
rinner mellan fingrarna
förlorar mina chanser
på detta sätt
gruset
i min ögon
är tårar
känner igen sorgen
min egen
jag blundar för sanning
lögnen väger lättare
jag är ignorant
och patetisk




Fri vers av choralone
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-02-18 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone