Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern kom åter

flingslask i sjöar
sticker ut ögonen
plagg på plagg
runt plågad lekamen
narig och frostbiten
drömmer om 28+
grönt är skönt
sola är vitamin
men ännu ska vi frysa
i helvetes vinter
och slaskiga kval




Fri vers av choralone
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-02-18 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone