Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten är nåd


Det går inta att
klättra upp
ur bottenhålet

Nu när stegen är borta.

Så nu övar jag på
att flyga.




Fri vers av EN GLIdAre
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-03-19 13:50



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Skickar ner en flaska vatten
om jag går förbi
någon gång.
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

EN GLIdAre