Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag spelar inte gitarr
Är inte musikalisk överhuvudtaget
Jag vet ingeting om alternative musik
Vet inget om något som är alternativt
Jag röker inte på
Jag är inte fattig
Jag är inte oberoende av andra
Jag förstår varför du inte kan älska mig



Jag ritar
Jag är sönder
Jag är äckligt rik
Jag lyssnar på jazz
Jag är känslo kall
Jag är jobbigt beroende av mina vänner
Älska mig snälla.




Övriga genrer av Noha
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-03-19 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noha