Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi



Vi älskar inte varandra
Men ändå delar vi säng
För vi vet inget bättre
Jag älskar inte dig
Jag vet att du inte älskar mig
Men ändå kallar jag dig pojkvänn
Och du mig flickvänn
För det är det närmaste vi kan komma tygghet
Vi har bara varandra
Ingen annan
Därför är du och jag
Vi




Fri vers av Noha
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-22 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noha