Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig ..

Igår lyste solen , men idag är marken blöt av snö .
Jag märkte ingenting , med ens så var du borta .
Utan anledning , utan ett enda ord .

Hur ska jag kunna fortsätta utan dig ?

Jag frågar mig själv vad jag gjorde för fel ,
varför försvann du ? Var det nåt som gjorde
att du skämdes för mig , något som du hatade ?

Kan jag fortsätta utan dig ?

Jag trodde att allt var bra , men jag hade visst
fel . Jag är på väg att ringa dig ibland , men så
kommer jag ihåg att nu är jag utan dig .

Jag vill inte fortsätta utan dig ,

Du visade mig vad som var rätt och vad som var
fel , men nu måste jag reda ut det själv .
Jag känner mig så ensam , övergiven och sorgsen .

men jag måste .

Med dig kunde jag klara allt , kände mig trygg men
nu ... nu är det som att jag ser allt ur ett annat
perspektiv , ingenting är för evigt .

Allt har ett slut .




Övriga genrer av BlommigaSkor
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-03-19 18:34



Bookmark and Share


  Lillasyster F
...och allt har en början. Slutet är bara början på något nytt även om det kan vara svårt att inse det när sorgen och smärtan är som värst.
Hoppas att diktens jag snart mår bra igen.
2007-03-20

  Micael Axelsson
Frågor, som kanske aldrig kan besvaras. Den stora saknaden ligger tydligt smärtsamt i varje rad, men ändå ligger det styrka, att ha insett att man måste gå - till trots sin inre smärta...

.. vemodigt...
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

BlommigaSkor
BlommigaSkor