Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004 04 21 att uppskatta en vän


Tack för att du är du

Tack för att du alltid finns där och lyssnar.
Även om jag inte alltid får dig att förstå.

Tack för den uppskattning och kärlek du ger mig.
Även om jag kanske inte alltid förtjänar det.

Tack för att du talar om att jag är vacker.
Även om jag själv nästan aldrig tycker det.

Tack för att jag inte behöver prestera något.
Att det jag gör duger mer än väl åt dig.

Tack för att jag har dig att anförtro mig åt.
När jag tror att allt ska rasa, så finns du där.

Tack för att jag aldrig behöver vara riktigt ensam.
För du finns ju alltid med mig i mina tankar.

Tack för att du är du och ingen annan.
Så jag kan ha en vän som bryr sig.




Fri vers av Delphine
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-03-19 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delphine