Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenetiskt




Vi har inte lärt ut det.
Vi har faktiskt inte lärt ut det.
Vi är säkra.
Inte av mamman.
Inte av pappan.
Genetiskt.
Medfött.
Förprogrammerat.
Inbyggt.
Så är det bara.

Blicken låses fast målmedvetet.

Med precision grabbar den knubbiga handen tag.

Efter en djup inandning kommer,

- brruuumm, brummm, brruummm,

ur läpparna

hennes.




Fri vers av Anette Jahnke
Läst 654 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Jahnke