Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Kärlek


poltergeist

det blåser till storm på mitt känslohav
du har gjort det igen
och vem är jag utan det här?
vem var jag utan dig - den jag är nu

du är ouppnåelig, upptagen
du tycker om mig
och vi var varandras förrut

du kommer tillbaka lite då och då och
låter mig aldrig glömma dig
du ger mig en liten bit av kakan men jag vill ha hela
och det är fel kaka
det går över tänker jag
det är väl två år sedan nu




Fri vers av BaraOrd
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-03-20 06:56



Bookmark and Share


  Dan Linder
sista raden är snygg (glömde jag skriva i första kommentaren)...känslorna lever ändå, det är inget nytt stadium du genomgår men lika levande efter två år. Bra avslutning!
2007-03-20

  Dan Linder
Naglarna som river känns så skarpt ändå...jag tycker du kan ta bort inledningsraden det är nästan en klyscha fastän fint uttryck.
2007-03-20

  ordterroristen
känns bittert igen, liknande sak maler ned mig - men det är bara ett år sedan, nästan. Ganska välformulerat.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd