Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat.


mitt hjärta är så repat och förstört

men ja lovar det blev berört

och tack för att jag fick veta vad helvetet var

ibland känns det som om helvetet håller mej kvar

kväver mej vill se mej svimma

det är som om jag går in i dimma

kärleken knackar på min port

jag är rädd!

såras igen eller leva och va kär?

hur ska jag reda ut det här?

öppnar jag dörren vad kommer då ske

ni alla säger till mej det får du ju se

men mina händer dom darrar likt asplöv för vinden

mina ögon dom gråter och fäller kalla tårar på kinden

jag vågar inte! men innerst inne jag vill

veta vad kärlek kan göra mej till

en bättre person

en människa fylld av hat?!

hjälp mej! jag är så hemskt desperat.




Övriga genrer av månljusstrimman
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-03-20 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månljusstrimman
månljusstrimman