Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon


nordstjärnans klarhet
& helvetets sju nyanser

rakt
ur hennes ögon


berlinmuren
som faller

&
raserar allt


tystnadens kreschendo
vaggar

inte till ro



den vänder

ut och in


men ögonen,
de kastanjebruna

skär fortfarande
oförsvagat




Fri vers av Silverprinsen.
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-20 19:11



Bookmark and Share


  Katja-
Ditt sätt att skriva berör Oscar,
och den här var obeskrivligt vacker.

K.
2007-04-30

  om en Siri
du beskriver med en sådan klarhet att jag ser allt framför mig.
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverprinsen.
Silverprinsen.