Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam Varg!

Ensam Varg!



Som en varg utan hämning
Jagar jag i nattens skymning

Många år har jag klarat mig
Men med många sårar i för sig

Alltid längtan att släcka min törst
Har drivit mig att stilla min hunger först

Stigar, lämnas
Skogar, passeras
Åkrar, trampas

Blodet flytter som vatten i min kropp
Luften jag andas in ger mig hopp

Lungor fylls in i märg och lem
Syre behövs för att orka, inte falla på fem

Sjöar, lämnas
Floder, passeras
Bäckar, trampas

Ännu finns det ork att röra sig
Benen ska till sista stund bära mig

Skall uppleva dagens gryning
Solens värme när den ger snön sin tynning

Att vara ensam varg är inte i min natur
Min flock ska SÖKAS innan jag tar min sista
lur




Copyright © Heavyace 2005




Fri vers av Heavyace
Läst 678 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-19 01:08



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
och sökande dikt...gillas mycket!!
2005-02-19

  Nattsyster
Varginnan här slickar sig om läpparna, känner doften..Vart är mannen?? Jo, hon vet..Hon vet och HON kommer..

Fuck vad bra skrivet..

/Nasty
2005-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Heavyace
Heavyace