Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunger din sång

Jag vill sjunga och spela
för glatta livet så vill jag ge dig min gåva
jag vill sjunga din sång
så att alla i världen hör vem du är
jag vill ge dig mitt allt
en liten rosett
som du kan ha i ditt hår
fast i en klämma
och även fast du kan bli kallad för bög
så vill jag att den ska sitta kvar där
så att alla vet
att du gör allt för mig med




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-21 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S