Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alkoholists närvarande

Du kan inte gömma dig bakom en barriär av glas.
För vi kan ändå se dig.
Och det du gör bakom stängda dörrar
vet vi om.
Dina lögner går förbi våra öron
vi hör bara sanningen.

Men du kan inte se dig själv genom en barriär av glas.
Du kan inte se bakom dörrarna
och dina lögner
är sanning för dig.

Det första beviset på alkoholism är förnekelse




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-03 14:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
klockren sann text gillas mycket :)
anna-Karin
2008-10-03

  Jaaie
jätte bra skrivet och beskrivet,
precis så är det.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S