Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte värt det.

stänger in mig, i mig själv.
önskar att allt inte vore som det vore. men det är så ändå.
ibland önskar jag att jag bara fick försvinna från allt. Ifrån livet.
ibland känns det allt för lockande. att bara få somna in och aldrig vakna mer.
men samtidigt hemskt.
tänk att aldrig mer få höra fåglarna kvittra på våren.
aldrig mer få se solen.
eller den klarblåa himlen.
aldrig mer få känna den underbara känslan av att bada en varm sommardag
aldrig mer känna regn dropparna som faller ifrån himlen.
aldrig mera få galoppera på gröna ängar.


Det är inte värt det .




Fri vers av Mi11ie
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-03-22 16:16



Bookmark and Share


  Juliaah
jag håller med dom andra,(såklart)
väldigt fin dikt, motsägande och instängd, samtidigt som orden är fria och lyckliga...väldigt bra!
2007-05-02

    henley
mycket mycket bra dikt !
vem känner inte igen sig i den liksom ?

superbra skrivet !
2007-04-10

  vapendragare
har känt samma sak tusentalsgånger, du satte ord på mina tankar, fint :)
2007-03-22

  Vipe
fint skrivet
det är mäkligt hur man ibland kan glömma bort såna självklarheter
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mi11ie