Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


hopplösa skrik om att du ska förstå.

Jag är helt matt i kroppen,
benen bär inte längre.
jag skriker.
du trycker kudden för munnen på mig.
så hårt att jag inte kan andas.
jag skriker.
hopplösa skrik om att du ska förstå, att det inte hjälper.
det blir bara värre.










Fri vers av Mi11ie
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 17:35



Bookmark and Share


  elden
<3..
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mi11ie