Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På marmorbänken

Jag ställer en vinflaska på kall marmor, det skrapar emot.

Apelsiner, på ett grönt fat i solljuset.

För gamla, men vackra att se på.

Vattnet och Hisingen på andra sidan.

Jag önskar mig panorama.

Vinflaskan är från igår, halvfull eller halvtom.

Kallnat kaffe från frukosten. En kökshandduk, faller vackert mot bänken.

Man har målat köksväggen, lite av färgen finns på marmorskivan.

Man ska vara rädd om material.

Det är lördag.

Flaskan är halvfull.




Övriga genrer av *Lindovic*
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-03-22 20:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar när du målar upp bilder till mej med dina ord. Snyggt.
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

*Lindovic*
*Lindovic*