Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

band

Hon flyttar
ut ur mitt liv
för att sammanstråla
med sitt eget
med sig själv

Vi kapar inga band
förutom
kramar
ögonkontakt
sådant som stärker
banden

De finns redan
säger hon
Msn




Fri vers av *Lindovic*
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-07-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Lindovic*
*Lindovic*