Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke jag ville sätta lite mer ord på... Kommentera gärna!


Älva från Livets hav

Min vän från havet under stjärnor...
Ge mig svaren från hjärtat ditt,
på dessa frågor som vill till älvöronen dina.
Berätta om havets enkla väg.

Älva, varför kan du sväva i takt med tid?
Den som tyckes röra sig fritt.
Jag skrattar som vågor smeker.
Därför vill tiden följa mina vingeslag.

Klarar du av när mörker vill tynga dig?
Älskade Älva av ljus, dina steg ser för lättsamma ut.
Stjärnors guld speglas i ögonen mina
& måne av diamant skyddar mitt hjärta från nattensdjup.

Vart vandrar du, min sköna Älva?
När livet redan följer din dans.
Havet sjunger en melodi för mig,
till dess toner skapar jag mina steg.

Min Älva, hur fann du detta hav?
Mitt Hjärta, havets trygga ljud av stjärnor höres överallt,
Så lyssna!




Fri vers av Mizz Id
Läst 595 gånger
Publicerad 2007-03-23 13:16



Bookmark and Share


  Daniela Linder
Mystik
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mizz Id
Mizz Id