Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar



Jag minns första gången jag såg dig
Du stod där som vanligt
egentligen var det inget med det,
men dina blickar sa mer
det var kanske inte meningen
Men du vet inte vad den ledde till
Eller vad den hade för betydelse

Du stod där omedveten
Var det så att du menade mer
Men sa inget
Bara blickar som jag skulle tolka




Fri vers av amalia
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-03-24 17:54



Bookmark and Share


  Axelandra
Hej Amalia! Alexandra från skrivarkursen här! :)

Gillade denna text, väldigt mycket!

// A.
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

amalia