Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon känsla :)


Morgon stund

På morronen ja ligger där och ser dig sovandes bredvid mig
Dina små snusningar låter så sött och du ser så harmonisk ut
Jag smeker din kind och somnar om

Vaknar av en lätt smekning vid min kind
Hör dina andetag i mitt öra du kysser min hals och smeker min mage och tar din hand i min och kramar om mig
Gomorron älskling viskar du tyst i mitt öra och kysser min mun
Utanför snöar det vackraste snöflingor och snön ligger vackert vit och mjuk
och kall utanför mitt fönstret
Själv ligger jag i din varma famn och myser och älskar dig




Fri vers av Hanna k.
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-03-25 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.