Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarsång

asfalts-ångor
av värme
träd
sprängfyllda med löv
sprungna ur sommarglöd
bränner mig
men njuter
det var så länge sedan
känns som hundra år
nakna ben
och tunna tröjor
kuckilura i gräset
och lyssna på
mänskornas röster
och avlägsen musik
My God vad skönt!




Fri vers av choralone
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-02-21 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone