Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

Vi sitter i ett blommande fruktträd
förundrade doftar vi
allt
du och jag, förtrollande

När man är så högt upp
är det farligt lätt att glömma
hur det var på den förvridna jorden
där du och jag inte var förälskade
i andras blanka kalla ögon

Jag nafsar efter dina läppar
en doft av äppel och jag är kär
men tyngdkraften drar mig neråt
förrädiskt minns jag Newton
och de som sakta samtalar under trädet
vänner med picknickskorg plockar frukt

Kan de se oss?




Fri vers av puzzlekid
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-27 22:44



Bookmark and Share


    Naturbarnet
måste erkänna (eller vad är det att erkänna, konstatera är ordet) att det är väldigt bra. väääldigt bra.
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid