Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Limerick baserad på den gången min vän åkte raket till Phuket för att finna ro. Min personliga tolkning.


Pilgrimsresan (Limerick)

Ett rart litet flummo från Örebro
Så kärvänlig lättsmord och go
Klev på en raket
På väg till phuket
Och blev fylld utav glädje och ro!





Fri vers av Grefve Uglan af Stensbrott
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-03-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grefve Uglan af Stensbrott