Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår vår äntligen vår


Försiktiga vårtecken

Titta !!
jag ser försiktiga vårtecken..
kollektivtrafiken börjar få färg..
det vintergrå försvinner
...fast försiktigt...
Titta...en ny hårfärg
lila ..

Knallröda läppar ger färg åt vinterbleka kinder
En solgul halsduk ger återsken i ett ebenholtsfärgat ansikte.
Försiktiga leenden ..
joo våren ÄR på väg
Fast försiktigt!




Fri vers av GunBritt
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-03-28 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GunBritt
GunBritt