Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad, hur?

Nu när jag tänker efter
Förstår jag vad jag har gjort
Vad som har hänt
Vad jag har skapat
Jag är för ung
Jag klarar inte av det
Jag vill inte
Vad ska jag ta mig till ?




Fri vers av ¤ Mikaela
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-03-28 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

¤ Mikaela