Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslorna kom över mig när jag tänkte på min lilla älskade mamsen...


Vad jag saknar dig, mamma!


De gånger jag hälsade på dig efter jobbet
du lagade alltid så himla god mat
dukade fint
tände ljus

Fick mig att känna mig som en drottning
i ditt lilla kök
varmt och ombonat
fullt av kärlek

Vad jag saknar dig, mamma!

Önskar så att du fått
uppleva ett bättre liv
du som gav så mycket
växte själv upp i våld och förnedring

Du kunde inte visa eller säga
den kärlek du kände, det sa du
jag svarade alltid, det gör inget
för jag vet och känner att den finns

Du älskade alla dina barn och barnbarn
var så stolt över dem
och vi var stolta över dig
så varm och full av humor

Alla gånger du hjälpte till
barnbarnen som bakade med dig
du läste sagor för dem
du var alltid med oss

Vad jag saknar dig, mamma!

Du förtjänade så mycket mer
och jag saknar dig otroligt
jag vill sitta i ditt kök
prata, äta och skratta

Ta en liten likör till kaffet
dra fingrarna över din hand
krypa in i din varma famn
stryka din kind och lindra din ångest

Vila i frid, älskade lilla mamma
du är oändligt saknad
av oss alla

Vi ses när den dagen kommer
jag vet det... och jag hoppas
fram till dess ska du ha det underbart
bland molnen och änglarna

Jag älskar dig!




Övriga genrer av AjBi
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-03-28 19:44



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
känner din saknad
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi