Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog du vägen

Vart tog du vägen
lugna värld

Har du verkligen
varit det nån gång

Kom tillbaka
skänk oss fred

Människans ondska
gör ont i min själ

Vart tog du vägen
lugna värld

 

 




Fri vers av AjBi
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-06 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tombolan innehåller
70% nitlotter…
2023-06-06

  Annie b'larsson VIP
Så känner jag också. Men kanske har det aldrig varit lugnt?
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi