Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dog du

Du tog förtidspension i juli
skulle resa med din man
hade ställe i Spanien

 I september fyllde du 60
presenten var cancer
som gavs av Döden

I december dog du
varför dog du
så meningslöst

Jag fattar inget ännu
det gick så fort
du är saknad av många

Varför dog du...






Fri vers av AjBi
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-14 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi