Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alla frågor har ett svar...


Varför? Varför?

Såg dig i dörröppningen
mörkret i rummet
din siluett mot den ljusa hallen

Täcket som rycktes undan
mattpiskaren brände över rumpan
skräcken och smärtan

Varför? Varför?


Ohyggligt, ohyggligt ont
bita ihop över rappen
som skar sönder min hud och själ

Vad utlöser oprovocerat våld
mot ett litet barn
i den enda tryggheten - egna sängen

Varför? Varför?

Du går mot dörren
vänder dig om
min tunga som lipar mot dig

Du kommer tillbaka
jag skrek ljudlöst
grät torrt

Varför? Varför?

Mamma får aldrig veta
hon jobbar hårt och måste vila
hennes kropp och själ

- lika sårad som min

Varför, pappa?! Varför!?




Övriga genrer av AjBi
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-03-28 19:47



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
känner smärtan. stark text
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi