Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt försök på en Haiku om våren, och även min första text på poeter.se.


Våren

Tö, grus och damm
Gamla känslor tinar upp
Vår, på gott och ont.




Bunden vers (Haiku) av Forse
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-03-29 01:47



Bookmark and Share


  Bissen
Snyggt fångat!
2007-04-01

    Bodil Sandberg
Ja då säger jag också välkommen...härligt med ännu en liderlig poet här ute!!!!Din haiku är härligt vårlig...
2007-03-29

    Ling
Välkommen hit! Bra början :)
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Forse
Forse

Senast publicerade
Våren
* Se alla