Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodrummet2

mitt blodrum
mitt bankande hjärtas rymd
forsar av rött guld
rakt i livets väg
felar aldrig att ge puls
att ge kärlek till lemmar
kärlek till hjärna
till att tänka
att handla
fel
rätt
att känna livets allt
att leva fullt ut
eller att inte våga
rummet fylls ändå
och töms
tills en dag
det stanna
och torka
stilla det står
utan att banka
inga mer forsar
sista gången det gett kärlek
sista gången det felat
då det är slut




Fri vers av choralone
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-02-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone