Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... bara att lyda när infallet kommer...


Skaparlust

Skapar i natten
när allt är tyst
och fridfullt

När inget stör
skriker Skaparlust
att den vill ut

Skapar i lera och olja
till ljudet av musik
som lugnar och lockar

Timmarna rinner undan
likt limmet från stickan
som droppar på underlaget

Tangenterna smattrar
medan limmer torkar
novell och dikt skapas

Klockan är redan 04.38... piip
min älskade sover
i lugn förvissning

Jag viskade i hans öra
att Skaparlust ville ut
han log till svar

Ännu är natten ung
och Skaparlust är outtröttlig
bara att kämpa på

Jag bestämmer inte själv
i natt bestämmer någon annan
men jag är lycklig ändå




Övriga genrer av AjBi
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-29 12:26



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
instämmer till fullo :)
det är bara att lyda
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi