Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvärld


Ibland drömmer jag mig bort.

Till en värld,

till en dröm,

till en drömvärld.



Där jag får va hjälten
i ett magiskt land.

Bland drakar,

och häxor,

och snygga riddare.



Där jag kan strida

med svärd,

med styrka,

med magi.



Där jag får

rida barbacka på vita hästar,

vandra genom vackra skogar

och dansa tillammans med älvor.



Ibland drömmer jag mig bort

för att slippa verkligheten.














Fri vers av Elvira.L
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 15:16



Bookmark and Share


    amorfati
En vacker drömsk flykt undan världens gråhet.
2007-08-10

  Jan Linderoth
Det gör vi alla, men inte så snyggt som du!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L