Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dontread


HAHA.

När jag lovade dig att aldrig lämna dig
då ljög jag
När jag lovade dig att aldrig göra slut
då ljög jag
När jag lovade dig att ringa
då ljög jag
När jag lovade dig att alltid stanna
då ljög jag
När jag lovade dig att ge dig vad du ville
då ljög jag
När jag lovade att alltid älska dig
det var det ända du tvivlade på
och det är det ända jag verkligen menar




Övriga genrer av C-suicide
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-03-30 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-suicide
C-suicide