Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min fars sorg till sin son.


Du är mitt allt

Hej min far det är jag din son, Mikael.
Jag vill att du förstår, jag älskar dig.

Du är mitt allt,
du är mitt hopp,
du är allt jag tänker på,
åh det villa jag inte att du glöma bort.

Jag är där uppe,
jag är hoss dig,
du fins överalt,
för du är hoss mig,
du är mit hjärta,
du är mitt hopp,
du finns överallt,
för du är hoss mig.
Jag älskar dig av allt jag har,
för du är helt underbar.

Jag vet att du har haft det svårt,
och det kan jag ju förstå.
Men fäll inga tårar,
jag äslar dig ändå.

Du är mitt allt,
du är mitt liv,
du är allt jag tänker på,
och det vill jag att du inte glömer bort.


Jag är där uppe,
jag är hoss dig,
du fins överalt,
för du är hoss mig,
du är mit hjärta,
du är mitt hopp,
du finns överallt,
för du är hoss mig.
Jag älskar dig av allt jag har,
för du är helt underbar.


Jag äslar dig av hela mitt hjärta,
det vill jag att du förstår.
Alla stunder vi har haft,
har varit toppen.
jag äskar när du skrattar och ler,
det betyder allt för mig.
Om du käner dig ensam och har det svårt,
säj då bara till,
för jag finns hos dig varje sekund,
så du vet.


Jag är där uppe,
jag är hoss dig,
du fins överalt,
för du är hoss mig,
du är mit hjärta,
du är mitt hopp,
du finns överallt,
för du är hoss mig.
Jag älskar dig av allt jag har,
för du är helt underbar.



Pappa jag äskar dig!!!!!!




Övriga genrer av Emi
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-31 20:01



Bookmark and Share


    Melinda Andersson
Den är så bra tycker jag!!! :P KRAM Melinda :D
2007-09-02

    sarah.
Den är så fin. Jag blir gråtfärdig när jag läser den. :)
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Emi