Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll framför datan.

Ctrl skjuta
Piltajenten springa
F2 spara
snapt innan du dör.
Vet du inte ? Tryck F1
Vänster Vänster vänster
Skjut skjut skjut.
Där fick han
Bakom dig!!!
byt vapen byt vapen

Du dog. dog.
Game over
Hjälten fölorar.
De onda vinner.
Game over.




Övriga genrer av Emi
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emi