Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Med aprildrömmar

 

med aprildrömmar

myser skrattar och njuter

 

sista mars-grillning




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-04-01 11:33



Bookmark and Share


    Rimsmeden
Fyndigt som vanligt i de flesta av dina treradiga. :=))
2007-04-01

    Bodil Sandberg
Härligt drömskt det här...mmm..känner dofterna ända hit!
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP