Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningstimma

Vaknar i gryningen
ser dig bredvid mig
du är fridfull i sömnen
andas nästan ljudlöst

Nyper mig i armen
du är fortfarande kvar
jag drömmer inte
jag ÄR vaken

Stryker dig över kinden
du ler i sömnen
trycker dig närmare
och lägger armen om mig

Kan du inte sova?, mumlar du
med ögon som fortfarande är slutna
jag lägger huvudet på din axel
suckar av lycka och somnar om

Trygg och i förvissning
om att du är kvar när jag vaknar

Tänk att jag äntligen kan få känna
frid och lycka
att någon bryr sig om
att jag betyder något

Det finns en Gud...




Övriga genrer av AjBi
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-04-01 15:10



Bookmark and Share


  KeL
Underbar känsla!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi