Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
monolog med mig selv om dit och mit förhålande eller mitt förhålande kanse är en betre beskrivnig.med dig.


det jag vill.e säga till dig.

nej du kommer inte in.
snälla jag vill bara prata lite.
snälla jag vill bara prata lite.



nej

men jag älskar dig.

nej du älskar inte.

nej du älskar mig inte och jag älskar dig inte mer.

försvin försvin jag vill inte ha dig nära nåt som är jag som kan likna mig mig.



varför gör du så!
vad har jag gort.du vet det selv .igenkligen klarar ingen av os det här.

allt det vi gör alltid vi tar till oss tillsamans blir. till,vi bara ätter upvarandra vi låter bara varandras medvetande förtvina.
gå.

nej det är inte sant!

nej jag tänker inte gå jag älskar dig


gå!
jag älskar dig fattar du inte du får allt mitt snäll!

gå fatar du inte försvin du betyder ingentin jag hattar dig inte jag vill bara att du försviner!


jag vill inte ha mig

utan dig.


gå försvin!




Fri vers av Internet
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-04-01 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Internet