Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skona mig ej!



Spräck min ballong!
Töm den på luft!
Låt den falla,
falla snabbt mot marken.
Fånga den ej!
Utan låt mig falla snabbt,
mot den skoningslösa gyttjan.
Smutsa mig,
låt sulor stiga på mig.
Jag måste inse de fula, det hårda, det hemska!
Låt mig falla, fånga mig ej!
Jag ska sluta hoppas, sluta drömma, sluta sväva!




Fri vers av Micaela Mattsson
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-04-01 23:34



Bookmark and Share


    LitenSyster
Underbar text, kortfattad men med allt man vill höra. Allt man vill säga ibland. Jag kände igen mig så väl i varenda ord.

Det jag gillade bäst var:

\"Låt mig falla, fånga mig ej!
Jag ska sluta hoppas, sluta drömma, sluta sväva!\"

Stor applåd.
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Micaela Mattsson
Micaela Mattsson