Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...de finns... på andra sidan...


Känslan

Känslan är stark
jag vet att du finns
du syns i ögonvrån
du känns genom kylan i rummet

Huden knottrar sig
av både rädsla och nyfikenhet
Jag undrar så
vem du är och vad du vill

Du lever i Skuggans Värld
jag lever i Solens
du varken kan eller får vila
jag både får och kan

I drömmen du lämnar
ett spår - ett meddelande
sen vänder du dig om
och bleknar genom spegelväggen

Jag undrar vem du är
och vad du vill
vill ge dig ro
men har inte makten

Men...
jag har makten över MITT liv
och väljer därför...
att sova nu




Övriga genrer av AjBi
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-04-02 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi