Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt att jobba hemifrån ibland inte... *s*


Jobba hemifrån


Koncentration
produktion
omöjlig ekvation

Renovering
i grannbadrum
borrmaskiners dån

Utanför byggnation
grävskopors slit
i mylla och jord

Telefonmöte
mitt i all
byggnads sköte

Rena semestern
i kontorslandskap
på jobbet ändå

Sticker ut i solen
där finns värme och ro
ler och njuter



... vad gör allt detta om typ 100 år...




Övriga genrer av AjBi
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-04-02 16:03



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Roligt om ett annorlunda ämne. Väl fångat!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi