Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig


Se mig därute i kylan.
Se hur jag fryser.
Ta mig i din famn och värm mig.

Trösta mig när mitt hjärta skriker efter tröst.

Se på mig och verkligen se mig,
som den lilla enkla människan jag är.

Se min sårbarhet och se mitt djup.

Se i mina ögon kärleken jag känner för dig,
en kärlek som aldrig kommer att utplånas.

I will always love you...




Övriga genrer av AjBi
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-04-02 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi