Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag fann för många, många år sedan... jag vet inte vem som skrivit den... men det är så jag känner mig... och säkert många med mig.


Mångalen

Mångalen?
Varför brinner kroppen av lust
när själen är sval och sökande?

Hur kan is blandas med eld och vad är syftet med längtan?

Jag är varm och kall, eld och is, och under den svala yta slår heta flammor upp.

Endast när jag dansar kan du ana min eld.
När jag virvlar som flammorna och när musiken tystnar försvinner såsom rök.

Jag vill yla mot månen
såsom tokig av begär
i nattens kyla är jag het.

Men när gryningen kommer
rycker jag på axlarna och säger ... mångalen vad är det?




Övriga genrer av AjBi
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-02 16:12



Bookmark and Share


  Rosen VIP
En sån härlig text...
bra skrivet, vem det nu är..
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi