Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aningar

månens ljus mot snön
ger februarinatten
nya aningar




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-02-23 17:02



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
inte bara nya aningar utan även
nya vyer ! Underbar "bild".
2005-02-25

  Cattis Rönn
fint beskrivet!
2005-02-23

  Hans w-art Westlund VIP
tack
2005-02-23

    carimba
och stämningsfullt. Full pott!!!
2005-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP