Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The only true happiness

The only true happiness
Is in the protective uteress
But you can’t get back

You’ve grown up
Grown bored
Grown to old to be adored
Grown a garden
Grown wise
Grown a beard that’s neat & nice

But don’t give up on your long-lost happiness
Just ’cause you’ve grown to fat for that babydoll dress

They say childhood is hell
But adulthood is as well
and you cant get back




Fri vers av Jasna
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-04-03 23:25



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag brukar inte gilla dikter skrivna på engelska, men du hanterar engelskan så bra att det inte blir några språkliga konstigheter och dessutom så har du fina budskap/poäng med det du skriver - very very nice kao shto bi englezi rekli, :)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jasna