Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var så längesen..


Ensamhetens dotter

Jag är ensamhetens dotter

utan syster, utan bror

Jag är hon som kysser utan läppar

jag är hon som bara tror



Jag är hon utan hem,

bara hon utan land

Jag är hon som går längs kyrkogång

utan nån att hålla i hand



Jag är hon som har något som ingen annan har

drömmar i en ask

en mor och en far



Jag är hon utan vingar

med en chans att växa ut

och i hjärtat där plingar

en melodi utan slut




Dagbok av Malin Lundström
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-04-03 23:46



Bookmark and Share

  Malin Lundström
Malin Lundström