Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/4-05


Det var så längesedan

Grå, tjocka moln sänker sig över världen likt en sugpropp

Kvävande trycker den till all lycka som en gång fanns kvar

Blommorna bugar slaviskt under regnets och kylans iskalla grepp

vågar inte spricka ut

bara sluter sig likt en död själ

Iskalla regndroppar faller sagolikt från en söndertrasad himmel

Trädens nakna grenar bekläds av droppar likt kristaller

Ihärdigt klänger de sig kvar

tills de liksom hoppet faller ner i avgrunden.




Fri vers av Malin Lundström
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-04-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lundström
Malin Lundström